Entinen Manchester United Tievidich sanoi haastattelussa hiljattain, että se oli epärealistista pyytää Manchester United tartuttava Premier League otsikko tällä kaudella. Se Jalkapallo Pelipaidat online shop, on alkanut alennus, nopeasti, jotta se.

 

Huolimatta siitä, että Manchester United viime kesänä rikkoa ennätys siirtomaksu allekirjoittamaan Pogba, ja käyttöön Mkhitaryan ja Bailly raskaasti kustannukset, Ibrahim myös liittyä joukkue ilmaiseksi, mutta Manchester United Premier League toistaiseksi listalla vain Nro 5.

 

Tämä kausi, koti-pisteet on Manchester Unitedin suurin ongelma, 16 Premier League kotiin peli, Manchester United on 9 pelejä on tie. Kuitenkin, Vidic uskoo Manchester United ovat oikealla tiellä alle Jose Mourinho on johtajuutta. Se Manchester United Pelipaidat 2016/17 online-myynti, kätevä ja nopea toimitus kotiovellesi.

 

"Me emme ole siinä asemassa, että me haluamme, mutta olemme yhä taistelevat Mestarien Liigan." Haastatteluissa Manchester United virallisilla verkkosivuilla, Serbian sanoi. "Ennen kauden, ihmiset ajattelevat aina, Manchester United voi kilpailla Premier League otsikko, mutta se ei ole helppoa."

 

Mourinho on tuonut 4 uutta pelaajaa, mutta se vie aikaa rakentaa mestari, ja 6 kuukautta ei riitä, uskon joukkue etenee.

 

Mourinho on valmentanut alkuun joukkue, voittaa palkinnot eri maissa, ja hänellä on kokemusta, ja minulla on luottamusta siihen, mitä hän on tekemässä. Odotan innolla ensi kaudella. Mutta tällä kaudella, olen tyytyväinen, jos voin päästä Mestarien Liigan ja Liigan Cup ennen mestaruuden. On olemassa monia erilaisia Maillot de foot Manchester United 2016/17 meidän verkkosivuilla, klikkaa linkkiä lähettää, voit oppia lisää yksityiskohtaisesti.

Mourinho har brug for mere tid til at integrere holdet

Lisää tietoa:http://www.jalkapallokausi.com/Mourinho-tarvitsee-enemman-aikaa-sopeutua-joukkue