89 miljoonaa kiloa, joka oli siirtomaksu Pogba Juventus Manchester United viime kesänä, oli jyrkässä ristiriidassa Pogba suorituskykyä Juventus tällä kaudella, joka oli yleinen tulos Manchester United tällä kaudella. FA Cup 1/4 finaalit 0-1 hävinnyt Chelsea, liiga on nyt takana Manchester City 1 pistettä, väliaikaisesti sijoittui viidenneksi. Vuonna Carling Cup, Manchester United voitti 3-2, Southampton voittaa. Kuitenkin, Pogba on entinen joukkuetoveri Barzagli sanoi, että jos Juventus on voittanut Mestarien Liigan tällä kaudella, Pogba varmasti katumaan sitä. Jotta Jalkapallo Pelipaidat nyt sivuillamme ja saat enemmän tarjouksia.

 

Pogba tuli Manchester United, mutta ei tullut ylös kanssa hänen siirtomaksu panoksen suorituskykyä. Toistaiseksi, Pogba edustaa Manchester United turnaus pelataan 47 kertaa, teki vain 7 maalia. Tässä suhteessa, Pogba sanoi myös: "Ihmiset katsovat minua, he katsovat minun standardi ei ole pisteytys tällaista. Jos minä teki, kukaan ei voi sanoa, että, mutta se on jalkapalloa. Unohdimme siirtomaksu, ja se on mennyt. Siirtomaksu on yksi asia, stadion suorituskyky on toinen asia."

 

Kuitenkin, Juventus ovat aina seuraava peli kausi: Serie 5-kierroksen peli, jossa Juventus johtava 8 pistettä miehittää alkuun sijoitukset, Italian Cupin finaalissa vastaan Lazio, Mestarien Liigan välierässä vastustaja, ja myös valittu neljä lupaavimmista Monaco. Sivuillamme Pogba jalkapallo paidat, vaikka hinta on halvempi kuin muut, mutta laatu on hyvin kannattaa olla taattu.

 

Kuitenkin,Ei ole ihme, että aikana Juventus pelaa, Pogba toi neljä peräkkäistä mestaruutta Serie A, sekä kaksi Italian kupit, mutta menetti Barcelonaan 2014-15-kaudella Mestarien Liigan finaaliin. Kuitenkin, Juventus 1/4-finaalissa tällä kaudella kosto Barcelonaan, mutta Pogba ei ole läsnä. Online Pogba jalkapallo paidat shop, on olemassa monia erilaisia pelipaidat,jos tarvitset, ja sinun täytyy katsoa.

Juventus-vinde-champions-vil-gore-Pogba-

Overgenomen uit:http://www.jalkapallokausi.com/Juventus-voittaa-mestarien-tekee-Pogba-pahoillani