Vaikka monet seurat ilmaisivat kiinnostusta Real Madridin keskikenttäpelaaja Isco, mutta hän näyttää olevan halukas jäämään Bernabeu. Mukaan Espanjan "Aspen" uutisia, Real Madrid ja Isco n sopimusneuvottelut lähes valmiiksi, 25-vuotias keskikenttäpelaaja, kun uusimisesta sopimuksen, vuosipalkka 3 miljoonaa euroa kohosi 8 miljoonaan euroon. Haluatko muokata Jalkapallo Pelipaidat? Sivuillamme, voit käyttää omaa nimeä tulostaa pelipaidat.

 

25-vuotias Isco liittyi Real Madrid vuonna 2013, toistaiseksi puolesta Galaxy sotalaivoja pelataan 179 kertaa, lähetti 28 maalia ja 41 syöttöä dataa. Toistaiseksi tällä kaudella, Isco Real Madrid liigassa 22 esiintymisiä, sijoitettiin 6 maalia, mikä vakautta tila. Zidane uskoo myös, että Isco on tärkeä osa Real Madridin frontcourt, mikä tekee hänen sopimusneuvottelut edetä tasaisemmin. Nopeasti ostaa Real Madrid Pelipaidat, mitä enemmän ostat, sitä enemmän alennuksia saat.

 

Mukaan "Aspen" paljasti, että molemmat osapuolet ovat olleet lähes täysin uusimista. Etenemisestä neuvottelujen tällä viikolla nopeuttaa, ja molemmat osapuolet pohjimmiltaan pääsivät. Isco saavat pituus sopimus on vähintään 5 vuotta. Ennen Isco Real Madridin vuosipalkka on 3.000.000 euroa, kun uusiminen sopimus nousee 8 miljoonaa euroa.

 

Aiemmin lukien Barcelona, ​​Pariisi, Saint Germain, mukaan lukien muut useita klubeja, myös toivoa, että Isco liittyä. Mutta nyt neuvottelut sujui, ole sattumaa, hän pysyy Bernabeu. On olemassa monenlaisia ​​Real Madrid Pelipaidat sivuillamme, klikkaa linkkiä lähettää, voit oppia tarkemmin.

Real Madrid vil forny kontrakten med midtbanespiller Isco

Lisää tietoa:http://www.jalkapallokausi.com/Real-Madrid-uudistamatta-sopimusta-keskikenttapelaaja-Isco